Forretningsbetingelser

Velkommen til Anne Manna’s webshop.
Ved handel på annemanna.dk gælder nedenstående forretningsbetingelser

Generelle oplysninger

Anne Manna
Egilsgade 9, 4
2300 København S

CVR nr.: 25559894

Telefon: +45 23360535
Email: mail@annemanna.dk

Priser

Hos Anne Manna er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Priserne er dagspriser. Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl og for udsolgte/udgåede varer.

Betaling 

Anne Manna modtager betaling med VISA eller Mastercard og ved bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt.

Der bruges en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at det kun er betalingsudbyderen der kan læse dine data og hverken annemanna.dk eller andre uvedkommende kan aflæse dine informationer.

Levering

Vi sender til hele Danmark. Levering er gratis ved køb over 500,-kr.
Varerne sendes med Post Nord eller GLS. Varerne laves én for én på værkstedet hos Anne Manna. Hvis varen findes i den valgte variant, i lagerbeholdningen, vil den blive sendt til dig inden for 24 timer på hverdage. Hvis varen derimod først skal laves, vil den blive lavet og sendt afsted indenfor 5 hverdage. Hvis ikke dette kan overholdes skriver vi til dig.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.
Anne Manna tager forbehold for ændringer, samt forsinkelser i leveringen, som er uden for vores kontrol.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at fejlen/manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.  
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr. så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.
Hvis du vil fortryde købet, skal du returnere varen i samme stand som da du modtog den, så refunderer vi det beløb, du har betalt for varen. 

Køberen betaler for returneringen.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@annemanna.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til: 

Anne Manna
Egilsgade 9, 4
2300 København S

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Varer, som er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, indgår ikke i fortrydelsesretten.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind og du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores privatlivspolitik for Anne Manna. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos Anne Manna kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail mail@annemanna.dk.